BoesC@fé presenteert:
BoesC@fé Culinair
Vier keer per jaar tillen we bij BoesC@fé de culinaire beleving naar een hoger niveau.
BoesC@fé Culinair
WINTER
12 februari 2025
Tijdens onze exclusieve Culinaire Avonden serveren we een verfijnd 5-gangenmenu, zorgvuldig samengesteld om u te verrassen en verwennen. Laat u meevoeren door de smaken, geuren en presentatie van hoogwaardige gerechten, bereid met passie en vakmanschap.
Reserveer tijdig en beleef een onvergetelijke avond vol culinaire hoogstandjes!
Bij BoesC@fé openen we speciaal op onze sluitingsdag de deuren voor een unieke ervaring. In een serene en intieme setting kunt u genieten van een hoogstaand 5-gangenmenu, zorgvuldig bereid om u culinair te verwennen. Onze sommelier staat klaar om bij elk gerecht de perfect aangepaste wijnen te presenteren, zodat uw avond een harmonieus samenspel van smaken wordt.
Een avond vol rust, verfijning en culinaire topmomenten.
Menu
Noordzeecrab – Caviar Osietra
Granny Smith, Koriander
Sint-Jacobsvrucht uit Dieppe
Oostendse Garnalen, Prei, Venkel, Boterjus
Kabeljauwhaasje op vel Gebakken
Couscous van Brocoli en Bloemkool, Sojasaus
Aberdeen-Agnus Filet-Pur
Girolles, Witloof, Schorseneren, Truffelsausje, Champignonaardappelen
Parfait van Mango – Jus van Kalamansi
Gelei van Rood Fruit, Crumble van Amandelen